Zorgverzekeraars & Vergoedingen

Vanuit de aanvullende verzekering wordt er een gedeelte van alleen de voetreflex behandeling vergoed. Dit is afhankelijk van de aanvullende verzekering die u heeft afgesloten en welk pakket en welke zorgverzekering. Alle gezichtsbehandelingen, hoofdmassage, japanse kruiden peeling vallen niet onder reflexzone therapie en worden niet door de zorgverzekering vergoed.

Meer informatie vindt u op: www.catvergoedbaar.nl
Als u door scrolt halverwege de pagina komt u een lijstje tegen met de zorgverzekeraars die de voetreflex behandeling voor het betreffende jaar hebben opgenomen in hun aanvullende pakket/alternatieve geneeswijzen.

 

 

 

Maak een afspraak

 

Rianne Griede | Voetreflex Amersfoort


Voetreflex Amersfoort

Rianne Griede
Röntgenstraat 6
3817 TL Amersfoort
M: 06 40 50 28 66
E: info@voetreflexamersfoort.com

Referentie Carola

Ik kom voornamelijk voor mijn ontspanning, Ik heb een dochter van 13 maanden en vind het heerlijk zo'n momentje voor mezelf. Ik merk dat mijn afvalstoffen afgevoerd worden en ik voel me na de behandeling als herboren. Je hoeft niet altijd een kwaal te hebben om een voetreflex behandeling te ondergaan. Verwen je lijf en relax. Bij mij werkt het top! Mijn nieuwe afspraak staat al weer en ik kijk er nu al naar uit. Rianne bedankt!