Voetreflex Amersfoort

Tarieven

Een voetreflex behandeling bedraagt € 45,00 incl. B.T.W. Een voetreflex behandeling duurt 50 minuten.

Een voetreflex behandeling in combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt € 55,- incl. B.T.W. Deze voetreflex behandeling duurt 70 minuten.

Een voetreflex behandeling in combinatie met een verstevigende pakking van Japanse groene thee van onderbenen en voeten bedraagt € 57,50 incl. B.T.W. Deze voetreflex behandeling duurt 75 minuten.

Een Indiase hoofdmassage bedraagt € 30,00. Een Indiase hoofdmassage duurt 30 minuten.

Een gezichtsbehandeling is mogelijk vanaf € 33,50 tot € 85,50. Vraag naar de mogelijkheden.

Er dient contant te worden afgerekend, er kan niet worden gepind. Alle behandelingen vinden plaats op afspraak.

 

Maak een afspraak

 

Cadeaubon Voetreflex behandeling

U kunt een cadeaubon in elk gewenst bedrag kopen. Een voetreflex behandeling bedraagt € 45,00, in combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt de behandeling € 55,-, in combinatie met een pakking van Japanse groene thee bedraagt de behandeling € 57,50, een Indiase Hoofdmassage bedraagt € 30,00. Een gezichtsbehandeling bedraagt tussen de € 33,50 en € 85,50. De cadeaubon is 1 jaar geldig. De cadeaubon wordt feestelijk voor u ingepakt. Een ontspannend cadeau voor lichaam en geest.

 

Cadeaubon Voetreflex behandeling | Voetreflex Amersfoort

Jaarkaart behandelingen

U kunt een jaarkaart kopen waarbij u betaald voor 11 behandelingen, maar 12 behandelingen ontvangt. U krijgt dan één behandeling gratis. Deze jaarkaart dient vooraf te worden betaald. Een voetreflex behandeling bedraagt € 45,00. In combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt de behandeling € 55,-, in combinatie met een pakking van Japanse Groene thee bedraagt de behandeling € 57,50. Een Indiase Hoofdmassage bedraagt € 30,00. Een gezichtsbehandeling bedraagt tussen de € 33,50 en € 85,50. De jaarkaart is anderhalf jaar geldig.

Voetreflex Amersfoort

Rianne Griede
Röntgenstraat 6
3817 TL Amersfoort
M: 06 40 50 28 66
E: info@voetreflexamersfoort.com

Referentie Bas

Op dit moment heb ik erg veel last van mijn schouders en armen (dooie armen, net of de armen slapen). Na een behandeling voel ik mij altijd loom en ontspannen en een minder dood gevoel in mijn armen. Voor de rest ervaar ik vaak een droge mond en heb behoefte om na de behandeling veel te drinken. Denk dat het lichaam de afvalstoffen wil kwijt raken. Al met al worden er dingen in werking gezet, waar het lichaam op reageert.