Tarieven

Een voetreflex behandeling bedraagt € 50,00 (vrijgesteld van B.T.W.). Een voetreflex behandeling duurt 50 minuten.

Een voetreflex behandeling in combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt € 60,00 (vrijgesteld van B.T.W.). Deze voetreflex behandeling duurt 70 minuten.

Een voetreflex behandeling in combinatie met een verstevigende pakking van Japanse groene thee van onderbenen en voeten bedraagt € 62,50 (vrijgesteld van B.T.W.). Deze voetreflex behandeling duurt 75 minuten.

Een Indiase hoofdmassage bedraagt € 35,00 inclusief B.T.W. Een Indiase hoofdmassage duurt 30 minuten.

Een voetreflex behandeling wordt vanuit de aanvullende verzekering voor een gedeelte vergoed. Meer informatie vindt u op:
www.catvergoedbaar.nl
www.ber-voetreflexologie.nl/behandeling/zorgverzekeraars

Een gezichtsbehandeling van 75 minuten bedraagt € 62,50 inclusief B.T.W.
Een Japanse Kruidenpeeling behandeling van 75 minuten bedraagt € 67,50 inclusief B.T.W.

Er dient contant te worden afgerekend, er kan niet worden gepind. Indien gewenst kan ik een tikkie sturen en kan het bedrag meteen overgemaakt worden. Alle behandelingen vinden plaats op afspraak.

 

Maak een afspraak

 

Cadeaubon bij Voetreflex Amersfoort

U kunt een cadeaubon in elk gewenst bedrag kopen. Een voetreflex behandeling bedraagt € 50,00 (vrijgesteld van B.T.W.), in combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt de behandeling € 60,00 (vrijgesteld van B.T.W.), in combinatie met een pakking van Japanse groene thee bedraagt de behandeling € 62,50 (vrijgesteld van B.T.W.), een Indiase Hoofdmassage bedraagt € 35,00 inclusief B.T.W. Een gezichtsbehandeling is mogelijk vanaf € 62,50 inclusief B.T.W. Een Japanse Kruidenpeeling behandeling is € 67,50 inclusief B.T.W. De cadeaubon is 2 jaar geldig. De cadeaubon wordt feestelijk voor u ingepakt. Een ontspannend cadeau voor lichaam en geest.

 

Cadeaubon Voetreflex behandeling | Voetreflex Amersfoort


Voetreflex Amersfoort

Rianne Griede
Röntgenstraat 6
3817 TL Amersfoort
M: 06 40 50 28 66
E: info@voetreflexamersfoort.com

Referentie Christien

De Indiaanse hoofdmassage geeft in korte tijd verrassend veel resultaat. Door naast het hoofd ook de nek, schouders en armen te masseren wordt het effect op het hoofd vergroot. Ik ervaar snel een diepe ontspanning. De hoofdmassage bevalt mij heel goed.