Tarieven

Een voetreflex behandeling bedraagt € 45,00 incl. B.T.W. Een voetreflex behandeling duurt 50 minuten.

Een voetreflex behandeling in combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt € 55,- incl. B.T.W. Deze voetreflex behandeling duurt 70 minuten.

Een voetreflex behandeling in combinatie met een verstevigende pakking van Japanse groene thee van onderbenen en voeten bedraagt € 57,50 incl. B.T.W. Deze voetreflex behandeling duurt 75 minuten.

Een Indiase hoofdmassage bedraagt € 30,00. Een Indiase hoofdmassage duurt 30 minuten.

Een gezichtsbehandeling is mogelijk vanaf € 60,-. Vraag naar de mogelijkheden.

Er dient contant te worden afgerekend, er kan niet worden gepind. Alle behandelingen vinden plaats op afspraak.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus wordt er € 5,-hygiëne toeslag gerekend.

 

Maak een afspraak

 

Cadeaubon bij Voetreflex Amersfoort

U kunt een cadeaubon in elk gewenst bedrag kopen. Een voetreflex behandeling bedraagt € 45,00, in combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt de behandeling € 55,-, in combinatie met een pakking van Japanse groene thee bedraagt de behandeling € 57,50, een Indiase Hoofdmassage bedraagt € 30,00.
Een gezichtsbehandeling is mogelijk vanaf € 60,-. De cadeaubon is 1 jaar geldig. De cadeaubon wordt feestelijk voor u ingepakt. Een ontspannend cadeau voor lichaam en geest.

 

Cadeaubon Voetreflex behandeling | Voetreflex Amersfoort

Jaarkaart behandelingen

U kunt een jaarkaart kopen waarbij u betaald voor 11 behandelingen, maar 12 behandelingen ontvangt. U krijgt dan één behandeling gratis. Deze jaarkaart dient vooraf te worden betaald. Een voetreflex behandeling bedraagt € 45,00. In combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt de behandeling € 55,-, in combinatie met een pakking van Japanse Groene thee bedraagt de behandeling € 57,50. Een Indiase Hoofdmassage bedraagt € 30,00. Een gezichtsbehandeling is mogelijk vanaf € 60,-. De jaarkaart is anderhalf jaar geldig.

Voetreflex Amersfoort

Rianne Griede
Röntgenstraat 6
3817 TL Amersfoort
M: 06 40 50 28 66
E: info@voetreflexamersfoort.com

Referentie Barry

Aangezien ik enkele jaren erge last van oorsuizen en hyperaccusis heb, ben ik naast het audiologisch centrum en artsen het eens in de alternatieve sector gaan proberen. Niet geschoten is altijd mis. Zodoende kwam ik via een forum in aanraking met voetreflexologie. Ik ben gaan zoeken naar therapieen in Amersfoort en heb zodoende contact opgenomen met Rianne. Een fijne ervaring, ik voelde me direct op mijn gemak en je werd in huiselijke sfeer ontvangen.
Ik heb vier behandelingen gehad, maar het heeft voor de herrie in mijn hoofd helaas niets betekend. Maar wat voor mij niet werkt, kan zomaar bij een ander wel werken. Wel heeft het me vele ontspannende uren opgeleverd, dat is iets wat sowieso onbetaalbaar is. Het is een ervaring wat je met niets kan vergelijken, heerlijk. Kom hier zeker wel eens terug. Hartelijk dank!