Tarieven

Een voetreflex behandeling bedraagt € 52,50 (vrijgesteld van B.T.W.). Een voetreflex behandeling duurt 50 minuten.

Een voetreflex behandeling in combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt € 62,50 (vrijgesteld van B.T.W.). Deze voetreflex behandeling duurt 70 minuten.

Een voetreflex behandeling in combinatie met een verstevigende pakking van Japanse groene thee van onderbenen en voeten bedraagt € 65,00 (vrijgesteld van B.T.W.). Deze voetreflex behandeling duurt 75 minuten.

Een behandeling massage na chemotherapie bedraagt € 67,50 (vrijgesteld van B.T.W.). Een behandeling duurt 60 minuten. Bij de eerste behandeling vindt er vooraf een uitgebreide telefonische anamnese plaats. De behandeling wordt bij de juiste aanvullende verzekering grotendeels vergoed.

Vanuit de aanvullende verzekering wordt er een gedeelte van alleen de voetreflex behandeling vergoed. Dit is afhankelijk van de aanvullende verzekering die u heeft afgesloten en welk pakket en welke zorgverzekering. Alle gezichtsbehandelingen, hoofdmassage, japanse kruiden peeling vallen niet onder reflexzone therapie en worden niet door de zorgverzekering vergoed.

Meer informatie vindt u op: www.catvergoedbaar.nl
Als u door scrolt halverwege de pagina komt u een lijstje tegen met de zorgverzekeraars die de voetreflex behandeling voor het betreffende jaar hebben opgenomen in hun aanvullende pakket/alternatieve geneeswijzen.

Een gezichtsbehandeling van 75 minuten bedraagt € 65,00 inclusief B.T.W.

Een Indiase hoofdmassage bedraagt € 37,50 inclusief B.T.W. Een Indiase hoofdmassage duurt 30 minuten.

Een Japanse Kruidenpeeling behandeling van 75 minuten bedraagt € 70,00 inclusief B.T.W.

Er dient contant te worden afgerekend, er kan niet worden gepind. Indien gewenst kan ik een tikkie sturen en kan het bedrag meteen overgemaakt worden. Alle behandelingen vinden plaats op afspraak.

 

Maak een afspraak

 

Cadeaubon bij Voetreflex Amersfoort

U kunt een cadeaubon in elk gewenst bedrag kopen. Een voetreflex behandeling bedraagt € 52,50 (vrijgesteld van B.T.W.), in combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt de behandeling € 62,50 (vrijgesteld van B.T.W.), in combinatie met een pakking van Japanse groene thee bedraagt de behandeling € 65,00 (vrijgesteld van B.T.W.), een Indiase Hoofdmassage bedraagt € 37,50 inclusief B.T.W. Een gezichtsbehandeling is mogelijk vanaf € 65,00 inclusief B.T.W. Een Japanse Kruidenpeeling behandeling is € 70,00 inclusief B.T.W. De cadeaubon is 2 jaar geldig. De cadeaubon wordt feestelijk voor u ingepakt. Een ontspannend cadeau voor lichaam en geest.

 

Cadeaubon Voetreflex behandeling | Voetreflex Amersfoort


Voetreflex Amersfoort

Rianne Griede
Röntgenstraat 6
3817 TL Amersfoort
M: 06 40 50 28 66
E: info@voetreflexamersfoort.com

Referentie Aty

Ik ben erg enthousiast over de voetzoolreflexbehandeling in combinatie met de packing van groene thee. De packing zorgt voor superzachte onderbenen, maar vermindert ook de druk en spanning van vocht. De kuiten voelen dagen erna ontspannen en los aan. De voetzoolreflexbehandeling sla ik nooit over. Mijn voeten zijn daarna soepel en ik kan mijn tenen beter bewegen. Een mooi bijeffect! Tussen mijn behandelingen zit een maand; voldoende, maar ik denk dat om de 3 weken voor mij ideaal is.