Tarieven

Een voetreflex behandeling bedraagt € 47,50 incl. B.T.W. Een voetreflex behandeling duurt 50 minuten.

Een voetreflex behandeling in combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt € 57,50 incl. B.T.W. Deze voetreflex behandeling duurt 70 minuten.

Een voetreflex behandeling in combinatie met een verstevigende pakking van Japanse groene thee van onderbenen en voeten bedraagt € 60,00 incl. B.T.W. Deze voetreflex behandeling duurt 75 minuten.

Een Indiase hoofdmassage bedraagt € 32,50. Een Indiase hoofdmassage duurt 30 minuten.

Een gezichtsbehandeling is mogelijk vanaf € 60,-. Vraag naar de mogelijkheden.

Er dient contant te worden afgerekend, er kan niet worden gepind. Alle behandelingen vinden plaats op afspraak.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus wordt er € 5,-hygiëne toeslag gerekend.

 

Maak een afspraak

 

Cadeaubon bij Voetreflex Amersfoort

U kunt een cadeaubon in elk gewenst bedrag kopen. Een voetreflex behandeling bedraagt € 47,50, in combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt de behandeling € 57,50, in combinatie met een pakking van Japanse groene thee bedraagt de behandeling € 60,00, een Indiase Hoofdmassage bedraagt € 32,50.
Een gezichtsbehandeling is mogelijk vanaf € 60,-. De cadeaubon is 1 jaar geldig. De cadeaubon wordt feestelijk voor u ingepakt. Een ontspannend cadeau voor lichaam en geest.

 

Cadeaubon Voetreflex behandeling | Voetreflex Amersfoort

Jaarkaart behandelingen

U kunt een jaarkaart kopen waarbij u betaald voor 11 behandelingen, maar 12 behandelingen ontvangt. U krijgt dan één behandeling gratis. Deze jaarkaart dient vooraf te worden betaald. Een voetreflex behandeling bedraagt € 47,50. In combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt de behandeling € 57,50, in combinatie met een pakking van Japanse Groene thee bedraagt de behandeling € 60,00. Een Indiase Hoofdmassage bedraagt € 32,50. Een gezichtsbehandeling is mogelijk vanaf € 60,-. De jaarkaart is anderhalf jaar geldig.

Voetreflex Amersfoort

Rianne Griede
Röntgenstraat 6
3817 TL Amersfoort
M: 06 40 50 28 66
E: info@voetreflexamersfoort.com

Referentie Marloes

Ik las een artikel over voetreflex therapie en dat trok gelijk mijn aandacht. Ik heb regelmatig last van moeilijk in slapen en doorslapen 's nachts, omdat ik een druk bestaan heb. Ik ben gaan googlen naar therapeut in Amersfoort en kwam bij Voetreflex Amersfoort terecht (Rianne). De site sprak mij erg aan en vandaar dat ik een afspraak maakte.

Na de eerste behandeling merkte ik al gelijk resultaat. Ik sliep die nacht als een roosje. Ik heb met Rianne afgesproken wekelijks een behandeling te volgen van totaal vier keer en dan kijken hoe het gaat. Nu na drie behandelingen is er al resultaat. Ik slaap goed in en ook door. Maar daarnaast is de behandeling al zo ontspannen en heerlijk. Ik ben van plan na de vier behandelingen maandelijks terug te blijven komen.