Tarieven

Een voetreflex behandeling bedraagt € 47,50 incl. B.T.W. Een voetreflex behandeling duurt 50 minuten.

Een voetreflex behandeling in combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt € 57,50 incl. B.T.W. Deze voetreflex behandeling duurt 70 minuten.

Een voetreflex behandeling in combinatie met een verstevigende pakking van Japanse groene thee van onderbenen en voeten bedraagt € 60,00 incl. B.T.W. Deze voetreflex behandeling duurt 75 minuten.

Een Indiase hoofdmassage bedraagt € 32,50. Een Indiase hoofdmassage duurt 30 minuten.

Een gezichtsbehandeling is mogelijk vanaf € 60,-. Vraag naar de mogelijkheden.

Er dient contant te worden afgerekend, er kan niet worden gepind. Alle behandelingen vinden plaats op afspraak.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus wordt er € 5,-hygiëne toeslag gerekend.

 

Maak een afspraak

 

Cadeaubon bij Voetreflex Amersfoort

U kunt een cadeaubon in elk gewenst bedrag kopen. Een voetreflex behandeling bedraagt € 47,50, in combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt de behandeling € 57,50, in combinatie met een pakking van Japanse groene thee bedraagt de behandeling € 60,00, een Indiase Hoofdmassage bedraagt € 32,50.
Een gezichtsbehandeling is mogelijk vanaf € 60,-. De cadeaubon is 1 jaar geldig. De cadeaubon wordt feestelijk voor u ingepakt. Een ontspannend cadeau voor lichaam en geest.

 

Cadeaubon Voetreflex behandeling | Voetreflex Amersfoort

Jaarkaart behandelingen

U kunt een jaarkaart kopen waarbij u betaald voor 11 behandelingen, maar 12 behandelingen ontvangt. U krijgt dan één behandeling gratis. Deze jaarkaart dient vooraf te worden betaald. Een voetreflex behandeling bedraagt € 47,50. In combinatie met hotstone onderbeen – en voetmassage bedraagt de behandeling € 57,50, in combinatie met een pakking van Japanse Groene thee bedraagt de behandeling € 60,00. Een Indiase Hoofdmassage bedraagt € 32,50. Een gezichtsbehandeling is mogelijk vanaf € 60,-. De jaarkaart is anderhalf jaar geldig.

Voetreflex Amersfoort

Rianne Griede
Röntgenstraat 6
3817 TL Amersfoort
M: 06 40 50 28 66
E: info@voetreflexamersfoort.com

Referentie Carola

Een echte aanrader Voetreflex in combinatie met hotstone vooraf! Ik slaap altijd als een roos niet alleen die nacht erop, maar ook die nacht daarop. Ik vind Rianne ook een prettig persoon, niet alleen vakbekwaam maar vooral lief en grappig.! Dus zeker de moeite waard jezelf dit moment te gunnen!