Voetreflexologie i.c.m. een hotstone onderbeen en voetmassage. Deze totale behandeling bedraagt € 60,-, duurt 70 minuten

Een hotstone massage op de onderbenen en voeten geeft een weldadig gevoel van ontspanning.
Hotstone is precies wat de naam zegt; “masseren met warme stenen”.
De stenen die worden gebruikt, worden verwarmd tot zo’n 50 graden.
Door met de verwarmde stenen op het been en de voet te masseren worden drukpunten en zones gestimuleerd en ontspannen. De massage brengt het lichaam in balans, is rustgevend of juist energie gevend. De weldadige warmte stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn van top tot teen. Deze massage is bij Voetreflex Amersfoort uitstekend te combineren met een voetreflex behandeling. I.v.m. het verwarmen van de hotstones dient u dit bij uw afspraak aan te geven.

 


Voetreflex Amersfoort

Rianne Griede
Röntgenstraat 6
3817 TL Amersfoort
M: 06 40 50 28 66
E: info@voetreflexamersfoort.com

Referentie Brigitta

De eerste keer wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Maar de hartelijke ontvangst in een lichte en schone ruimte geeft meteen het vertrouwen dat je in goede handen bent! Duidelijke uitleg tijdens de behandeling en terwijl de ene voet onder handen wordt genomen is de andere voet heerlijk in een voorverwarmde handdoek gewikkeld. Inmiddels kom ik al zeker een jaar regelmatig met plezier, zijn er inmiddels minder pijnlijke punten en is het ook altijd weer ontspannend!! Kortom een aanrader!