Beauty tips

 

  • Wist u dat de dagelijkse reiniging van je gezicht de allerbelangrijkste en eerste stap van je huidverzorging is?
  • Alleen water en/of zeep is niet voldoende en zelfs streng af te raden doordat het je huid uitdroogt en zeker niet goed reinigt. Lucht verontreiniging, talg, make-up, stof en vuil plegen een aanslag op uw huid. Alleen op een goed gereinigde huid geven verzorgingsproducten het beste resultaat.
  • Regelmatig scrubben met de face peeling (scrub) is goed voor de huid omdat het dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën opent hierdoor kan opgehoopte talg naar buiten. Bovendien neemt de huid na het scrubben veel beter verzorgingsproducten op. Geeft meteen een mooie glow. De huidstructuur verfijnt en er worden sneller nieuwe huidcellen aangemaakt.
  • Verwen uzelf met een gezichtsmassage door eens uitgebreid de tijd te nemen om je huidolie/ massageolie of crème eens rustig in te masseren. Het helpt afvalstoffen af te voeren en zorgt voor een goede doorbloeding!
  • Wist u dat een serum ook uitermate geschikt is als een kuurtje na een zwangerschap, ziekte of gewoon een slechte huidconditie? Een serum is extra geconcentreerd en zeer rijk aan waardevolle stoffen zodat de huid weer snel in balans komt en fris en vitaal is. Aanbrengen onder de verzorgende crème of een druppeltje mengen met crème.
  • Groene thee is een uitstekende dorstlesser het vult bovendien mineralen en vitaminen weer aan die door transpiratie verloren zijn gegaan. Caloriearm!
  • Producten met groene thee gebruikt op de huid, zorgt voor minder huidschade door de zon.
  • Smog, uitlaatgassen en koolmonoxide komen in steden veel voor en breken de natuurlijke weerstand van de huid af. Waardoor er een droge en geïrriteerde huid kan ontstaan.
  • Gebruik elke dag een serum gevolgd door een crème met groene thee deze zit boordevol anti-oxidanten en vitaminen zodat uw huid hierdoor goed wordt beschermt.

 


Voetreflex Amersfoort

Rianne Griede
Röntgenstraat 6
3817 TL Amersfoort
M: 06 40 50 28 66
E: info@voetreflexamersfoort.com

Referentie Marloes

Ik las een artikel over voetreflex therapie en dat trok gelijk mijn aandacht. Ik heb regelmatig last van moeilijk in slapen en doorslapen 's nachts, omdat ik een druk bestaan heb. Ik ben gaan googlen naar therapeut in Amersfoort en kwam bij Voetreflex Amersfoort terecht (Rianne). De site sprak mij erg aan en vandaar dat ik een afspraak maakte.

Na de eerste behandeling merkte ik al gelijk resultaat. Ik sliep die nacht als een roosje. Ik heb met Rianne afgesproken wekelijks een behandeling te volgen van totaal vier keer en dan kijken hoe het gaat. Nu na drie behandelingen is er al resultaat. Ik slaap goed in en ook door. Maar daarnaast is de behandeling al zo ontspannen en heerlijk. Ik ben van plan na de vier behandelingen maandelijks terug te blijven komen.