Beauty tips

 

  • Wist u dat de dagelijkse reiniging van je gezicht de allerbelangrijkste en eerste stap van je huidverzorging is?
  • Alleen water en/of zeep is niet voldoende en zelfs streng af te raden doordat het je huid uitdroogt en zeker niet goed reinigt. Lucht verontreiniging, talg, make-up, stof en vuil plegen een aanslag op uw huid. Alleen op een goed gereinigde huid geven verzorgingsproducten het beste resultaat.
  • Regelmatig scrubben met de face peeling (scrub) is goed voor de huid omdat het dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën opent hierdoor kan opgehoopte talg naar buiten. Bovendien neemt de huid na het scrubben veel beter verzorgingsproducten op. Geeft meteen een mooie glow. De huidstructuur verfijnt en er worden sneller nieuwe huidcellen aangemaakt.
  • Verwen uzelf met een gezichtsmassage door eens uitgebreid de tijd te nemen om je huidolie/ massageolie of crème eens rustig in te masseren. Het helpt afvalstoffen af te voeren en zorgt voor een goede doorbloeding!
  • Wist u dat een serum ook uitermate geschikt is als een kuurtje na een zwangerschap, ziekte of gewoon een slechte huidconditie? Een serum is extra geconcentreerd en zeer rijk aan waardevolle stoffen zodat de huid weer snel in balans komt en fris en vitaal is. Aanbrengen onder de verzorgende crème of een druppeltje mengen met crème.
  • Groene thee is een uitstekende dorstlesser het vult bovendien mineralen en vitaminen weer aan die door transpiratie verloren zijn gegaan. Caloriearm!
  • Producten met groene thee gebruikt op de huid, zorgt voor minder huidschade door de zon.
  • Smog, uitlaatgassen en koolmonoxide komen in steden veel voor en breken de natuurlijke weerstand van de huid af. Waardoor er een droge en geïrriteerde huid kan ontstaan.
  • Gebruik elke dag een serum gevolgd door een crème met groene thee deze zit boordevol anti-oxidanten en vitaminen zodat uw huid hierdoor goed wordt beschermt.

 


Voetreflex Amersfoort

Rianne Griede
Röntgenstraat 6
3817 TL Amersfoort
M: 06 40 50 28 66
E: info@voetreflexamersfoort.com

Referentie Aty

Ik ben erg enthousiast over de voetzoolreflexbehandeling in combinatie met de packing van groene thee. De packing zorgt voor superzachte onderbenen, maar vermindert ook de druk en spanning van vocht. De kuiten voelen dagen erna ontspannen en los aan. De voetzoolreflexbehandeling sla ik nooit over. Mijn voeten zijn daarna soepel en ik kan mijn tenen beter bewegen. Een mooi bijeffect! Tussen mijn behandelingen zit een maand; voldoende, maar ik denk dat om de 3 weken voor mij ideaal is.