Contact & Bereikbaarheid

 

Locatie

 

U vindt Voetreflex Amersfoort in het Leusderkwartier, Röntgenstraat 6 te Amersfoort. De behandelingen worden in de salon aan huis gegeven. U kunt voor bij het woonhuis aanbellen bij de witte bel onder het bord Voetreflex Amersfoort. De salon bevindt zich op de begane grond achter het woonhuis en is toegankelijk voor mindervaliden. De salon heeft geen invalidentoilet. In de salon is airconditioning aanwezig. U bereikt de salon door links naast het huis de poort in te lopen. (2e poortdeur rechts). Dan maak ik de 2e poortdeur rechts voor u open.
Er is helaas geen wachtruimte bij de salon aanwezig waar je van tevoren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.

 

Telefonisch bereikbaar

 

Voor vragen of het maken van een afspraak ben ik telefonisch bereikbaar op 06-40502866. Indien ik bezig ben met een behandeling, verzoek ik u vriendelijk mijn voicemail in te spreken. Ik bel u dan z.s.m. terug. Natuurlijk kunt u mij ook per mail bereiken op info@voetreflexamersfoort.com

 

Openingstijden

 

U kunt voor een Voetreflexbehandeling, Indiase Hoofdmassage en een Schoonheidsbehandeling terecht op onderstaande dagen:

Maandag, woensdag en donderdag (tevens een aantal avonden per week geopend)

 

Facebook

 

 

Parkeren

 

In de buurt is gratis parkeergelegenheid. Sinds eind september 2019 is er ook een zone voor vergunninghouders en parkeerschijf (maximaal 2 uur) ingesteld op de Leusderweg en omgeving. Hierdoor kan u op sommige momenten meer moeite ondervinden met het vinden van een parkeerplaats vlakbij de salon.

 

Openbaar vervoer


Vanaf het centraal station is het 15 minuten lopen naar de salon. U kunt ook bus 9 nemen (Leusderkwartier) bushalte Juliana van Stolbergpark. Vanaf daar loopt u in 3 minuten naar de salon. De bus gaat elke half uur vanaf het centraal station.

 

Meer informatie kunt u vinden op:

 

www.catvergoedbaar.nl

www.voetreflex-info.nl

 

Plattegrond

 


Voetreflex Amersfoort

Rianne Griede
Röntgenstraat 6
3817 TL Amersfoort
M: 06 40 50 28 66
E: info@voetreflexamersfoort.com

Referentie Carola

Een echte aanrader Voetreflex in combinatie met hotstone vooraf! Ik slaap altijd als een roos niet alleen die nacht erop, maar ook die nacht daarop. Ik vind Rianne ook een prettig persoon, niet alleen vakbekwaam maar vooral lief en grappig.! Dus zeker de moeite waard jezelf dit moment te gunnen!