Massage na chemotherapie

Behandeling massage na chemotherapie, een combinatie tussen een reflexologie behandeling en een acupressuur behandeling. Daarnaast geef ik ook lymfedrainage van de voeten om de gifstoffen op te ruimen. Ook wordt er een betere doorbloeding verkregen zodat mogelijk klachten verminderen.

Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt een uitgebreide telefonische anamnese afgenomen. De behandeling duurt circa 60 minuten en kost € 65,00. De behandeling wordt bij de juiste aanvullende verzekering grotendeels vergoed. Tijdens de behandeling worden voeten, onderbenen, armen en handen meegenomen.

Het is raadzaam de behandeling gedurende zes weken, wekelijks te herhalen.
Een reflexologie behandeling is zes tot zeven dagen werkzaam. Door wekelijks te herhalen, zal het lichaam de blokkades en gifstoffen effectief kunnen opruimen.

Reflexzone Therapie is een Holistische therapie, waarbij lichaam en geest in evenwicht worden gebracht. De chi of qi (Chinees voor levensenergie) zal zonder blokkades door het gehele lichaam kunnen stromen.


Voetreflex Amersfoort

Rianne Griede
Röntgenstraat 6
3817 TL Amersfoort
M: 06 40 50 28 66
E: info@voetreflexamersfoort.com

Referentie José

In een rustige atmosfeer heb ik 4x voetreflex mogen ontvangen. Hoewel ik met voetreflex bekend ben, was het toch een beetje anders. De behandelingen waren prettig ondanks wat pijnpunten. Interessant is om op zo'n klein oppervlak zoveel verschillende sensaties te kunnen ervaren. De behandelingen waren heel ontspannen. Halverwege de behandeling zakte ik meestal wat weg met mijn bewustzijn. Dit kon ik niet tegen houden en dat hoefde ook niet. Op alle vragen die ik had over voetreflexbehandelingen, kreeg ik goede aanvullende informatie van Voetreflex Amersfoort.