Phyto Naturelle Japanse Kruidenpeeling behandeling, 75 minuten € 67,50

De Japanse Kruidenpeeling is een professionele behandeling gebaseerd op de werkzame stoffen uit de driejarige Japanse groene thee. De werkzame stoffen in Japanse groene thee, zoals Epigallocatechine en Flavonoïden hebben sterke antioxydatieve eigenschappen, waardoor deze de huid beschermen tegen veroudering. Daarnaast zijn er kruiden toegevoegd die de werking van de groene thee ondersteunen en de huid een jonger en frisser aanzien geven.
Deze speciale cosmetische behandeling is geschikt voor ieder huidtype. Speciaal aanbevolen voor de huid met acné, rimpels/verslapte huid en de rokershuid. Ook zeer geschikt voor de donkere huid, vermindert pigmentvlekken dit in combinatie met de whitening crème voor thuisgebruik.
Deze peeling ontdoet de huid van gifstoffen en afvalstoffen en wordt geactiveerd zich sneller te vernieuwen en geeft een mooi resultaat in huidverbetering.
Na twee à drie behandelingen is de conditie van de huid merkbaar verbeterd. Toxines en afvalstoffen worden uit de huid verwijderd waardoor deze duidelijk gladder en zachter wordt.

 

Kleine littekens, rimpels, en acnè vervagen.
Ook incidenteel zeer goed toepasbaar als een extra boost voor de huid na b.v. zwangerschap, slechte huidconditie of gewoon als opfrisser!
Na de kruidenpeeling 24 uur uit de zon blijven en ook geen zonnebank.

 

Maak een afspraak


Voetreflex Amersfoort

Rianne Griede
Röntgenstraat 6
3817 TL Amersfoort
M: 06 40 50 28 66
E: info@voetreflexamersfoort.com

Referentie Prins

Sinds een aantal jaren kom ik bij Rianne voor voetreflexbehandelingen. Rianne neemt altijd ruim de tijd om er echt een fijne ervaring van te maken. De eerste keren waren enkele drukpunten erg gevoelig, maar door de behandelingen werd dit steeds beter. Het beste bewijs dat de voetreflexbehandeling ook echt 'iets doet' in je lichaam heb ik ervaren toen ik erg verkouden (astmatisch) heeft Rianne extra aandacht aan het besteedt aan dat deel in mijn voeten dat met mijn longen in verbinding staat, ik voelde direct al dat er iets gebeurde en de volgende dag was ik zo goed als beter.

's Winters geeft ze me eerst een hotstone behandeling en 's zomers kies ik voor de groene theemassage die heerlijk verkoelend werkt. Beide zorgen ervoor dat mijn voeten al heerlijk ontspannen zijn voordat Rianne aan de voetreflexbehandeling begint. Rianne ontwikkelt zich steeds verder daarom is het voor mij nu eigenlijk een paar uurtjes wellness, want de heerlijke indiaanse hoofdmassage is ook altijd pure verwennerij, mijn nek en schouders zijn na zo'n behandeling ook weer een stuk losser. Terwijl ik heerlijk ontspannen geniet van een kopje thee en rustige muziek epileert en verft Rianne dan nog mijn wenkbrauwen. Kortom ik kom heerlijk relaxed thuis, met een stuk minder pijntjes.