Phyto Naturelle Japanse Kruidenpeeling behandeling, 75 minuten € 67,50

De Japanse Kruidenpeeling is een professionele behandeling gebaseerd op de werkzame stoffen uit de driejarige Japanse groene thee. De werkzame stoffen in Japanse groene thee, zoals Epigallocatechine en Flavonoïden hebben sterke antioxydatieve eigenschappen, waardoor deze de huid beschermen tegen veroudering. Daarnaast zijn er kruiden toegevoegd die de werking van de groene thee ondersteunen en de huid een jonger en frisser aanzien geven.
Deze speciale cosmetische behandeling is geschikt voor ieder huidtype. Speciaal aanbevolen voor de huid met acné, rimpels/verslapte huid en de rokershuid. Ook zeer geschikt voor de donkere huid, vermindert pigmentvlekken dit in combinatie met de whitening crème voor thuisgebruik.
Deze peeling ontdoet de huid van gifstoffen en afvalstoffen en wordt geactiveerd zich sneller te vernieuwen en geeft een mooi resultaat in huidverbetering.
Na twee à drie behandelingen is de conditie van de huid merkbaar verbeterd. Toxines en afvalstoffen worden uit de huid verwijderd waardoor deze duidelijk gladder en zachter wordt.

 

Kleine littekens, rimpels, en acnè vervagen.
Ook incidenteel zeer goed toepasbaar als een extra boost voor de huid na b.v. zwangerschap, slechte huidconditie of gewoon als opfrisser!
Na de kruidenpeeling 24 uur uit de zon blijven en ook geen zonnebank.

(Valt niet onder vergoeding zorgverzekering)

 

Maak een afspraak


Voetreflex Amersfoort

Rianne Griede
Röntgenstraat 6
3817 TL Amersfoort
M: 06 40 50 28 66
E: info@voetreflexamersfoort.com

Referentie Ruud

Kom hier alweer een paar jaar ,ik ben hier ook terecht gekomen door een vriendin. Iedere keer als ik hier weer vandaan kom is mijn batterij weer opgeladen. De voetreflex doet mij goed, de vermoeidheid verdwijnt en je komt weer tot rust. Door haar medische kennis kan ze je ook adviseren en weet waar ze het over heeft. Ja mijn voeten zijn bij haar in goede handen dat vertrouwen heb ik altijd gehad en dan heb ik nog af en toe een Indische hoofdmassage dat maakt het voor mijn compleet, bedankt Rianne.